NVON

Naar de gratis

Lessen

Extra

Opties

Ik ben een

Bezoeker

Informatie over

Technicles

Skip Navigation LinksTechniek NexT>Extra opties>Arrangementen

Arrangementen

 

U kunt op vele manier kiezen uit de beschikbare lessen. 

Het maken van een optimaal arrangement kost veel tijd en expertise. Een arrangement dient in elk geval te voldoen aan de eisen van de overheid ten aanzien van de Kerndoelen Vernieuwde Onderbouw. Voor het vak Techniek of een samengesteld vak met Techniek als onderdeel geldt ook, dat de keuze afhangt van de inventaris(keuze) van de school of specifieke kennis en vaardigheden van de docenten.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden om een arrangement op maat te laten samenstellen voor de specifieke situatie op uw school, altijd na een bezoek. Gebruik daarvoor het Contactformulier.

De arrangementen voldoen ook aan onze (uitgebreidere) eisen voor een goed vak Techniek in het curriculum, waarbij we optimaal rekening houden met de speciale en ingewikkelde organisatie van het vak. Tevens maken wij op een arrangement gebaseerde materiaallijsten voor bestellingen.

Zodra Techniek NexT voldoende lessen bevat, kunnen Standaardarragementen worden gemaakt voor een 'standaard' school. Wij kunnen echter niet garanderen dat zo'n standaardarrangement geschikt is voor uw schoolsituatie.