NVON

Naar de gratis

Lessen

Extra

Opties

Ik ben een

Bezoeker

Informatie over

Technicles

Skip Navigation LinksTechniek NexT>Bezoeker>Extra opties

Extra opties

Naast de vrij te gebruiken lessen en helpdocumenten voor docenten is het mogelijk om aanvullende materialen aan te schaffen die een docent kostbare tijd besparen.
Deze Extra Opties vallen niet onder de CC-licentie maar onder de Techniek NexT weblicentie. Dat houdt in dat u de materialen waarvoor u hebt betaald alleen op uw eigen school mag gebruiken en eventueel bewerken.

Deze extra opties staan in een lijst hieronder. De lijst wordt nog regelmatig uitgebreid en bevat documenten met:

  • lesarrangementen, toegespitst op uw specifieke schoolsituatie
  • antwoordenboeken
  • toetsvragen per thema
  • materiaallijsten
  • inventarislijsten
  • vakdidactiek
  • werkbeschrijvingen voor het maken van hulpmiddelen
  • ondersteuning bij vakoverstijgende projecten
  • didactische aanwijzingen per les
  • enz

Bronmateriaal als extra optie
Een belangrijke extra optie waarvoor een school kan kiezen is het aanschaffen van de bronbestanden van de lessen. Deze zijn gemaakt in het odt-formaat (OpenOffice/LibreOffice). 
Met deze uitvoering kunnen scholen de lessen geheel naar eigen hand zetten, met behoud van de uitstraling en de layout. In overleg kan Technicles dit voor de school verzorgen, tegen uurtarief. In het algemeen zal Technicles een dergelijke redactie- en opmaakslag sneller kunnen doen dan door de school mogelijk is. Desgewenst kan hier ook een training van worden gemaakt, zodat docenten dit in de praktijk begeleid leren.

Deze bronbestanden zijn beschikbaar op het docentendeel van de site, dat toegankelijk is voor licentiehouders. 

Voordeel voor TWS-gebruikers
Scholen die een licentie voor Techniek NexT aanschaffen en tevens gebruikers zijn van de Engelstalige methode The Wings of Society, krijgen de onderhoudslicentie van de laatste t.w.v. €95,- geheel gratis.  

Voordeel voor trouwe gebruikers
Scholen die meerdere jaren een licentie aanschaffen, krijgen 10% korting per gebruikersjaar op het licentiebedrag van het eerstvolgende schooljaar. De gebruikersjaren hoeven niet aaneengesloten te zijn. Heeft u vier jaar een licentie gekocht? Dan krijgt u 40% korting op de licentie van het vijfde jaar enz.

Meewerken aan Techniek NexT?
U kunt als school meedoen als projectschool. Scholen die een substantiële bijdrage leveren aan de inhoud van Techniek NexT, in welke vorm dan ook, krijgen een korting op de licentie voor de Extra opties die kan oplopen tot 100%. Aanmelden kan het eenvoudigst via het contactformulier onderaan deze pagina.

De prijzen van de Extra Opties staan in het bestelformulier.

 

Bestellen en prijzen